Tuotteet

Protecton Oy on henkilönsuojainalan erikoisliike, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat omassa maahantuonnissa olevat henkilönsuojaimet ja työvaatteet.Tuotteiden valinnassa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota niiden toimivuuteen, suojausominaisuuksiin ja käyttömukavuuteen. Ympäristö- ja eettiset seikat ovat myös nousseet entistä tärkeimmiksi valintatekijöiksi toiminnassamme. Tuotevalikoimamme elää ja kehittyy jatkuvasti, otamme huomioon asiakkaidemme toivomukset tuotteita valittaessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

probeltlogovalmis.indd

Protecton Oy:llä on erittäin laaja valikoima putoamissuojaimia. Oma tuotemerkkimme on ProBelt. ProBelt mallistoon kuuluvat henkilökohtaiset putoamissuojaimet; Turvavaljaat, turvaköydet, tukiköydet, henkilövarmistimet, kelautuvat tarraimet, sulkurenkaat ja ankkuripisteet. ProBelt mallistosta löydät myös kiinteät järjestelmät sekä vertikaali-, että horisontaalisiin asennuksiin.

Pegaso

Vuonna 1956 maineikkaan “Óptica Torrentsin” johtaja Luis Torrents valmisti ensimmäiset Pegaso lasit ENASA:lle. ENASA oli tuon ajan merkittävä kuorma-autojen valmistaja. Pegaso trucks oli heidän tunnetuin kuorma-auto merkkinsä.

Vuonna 1977 Mario Gorina siirtyi yrityksen johtoon ja aloitti uuden aikakauden Pegaso suojalasien kehityksessä, jonka selkeänä tavoitteena oli laatu. Pegasosta tuli nopeasti markkinajohtaja.

Vuonna 1992 uudet CE – vaatimukset tulivat voimaan, ja tässä Pegaso toimi aktiivisesti ottaen ne välittömästi tuotannossaan käyttöön. Pegason suojalasit olivat ensimmäisiä markkinoille tuotettuja sertifioituja laseja.

Vuonna 1997 Ivan Gorina tuli yrityksen palvelukseen antaen yritykselle jatkuvuutta sekä tuotekehityksessä että kansainvälistymisessä.

Vuonna 2006, Pegason täyttäessä 50-vuotta, sen oli aika myös siirtyä uusiin moderneimpiin tiloihin alueella Cornellá (Barcelona).

Näissä tiloissa Pegaso jatkaa työtään pyrkien tuomaan markkinoille parasta laatua suunnittelussa, muotoilussa ja suojausominaisuuksissa.

top-swede

Top Swede on yli 25 vuotta toiminut ruotsalainen perheyritys.Topswede työvaatteet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ulkonäöstä ja istuvuudesta tinkimättä. Top Swede on eräs Ruotsin perinteisempiä työvaatemerkkejä ja Topswede logo tunnetaankin Ruotsissa laadun takeena. Suomessa ja muualla euroopassa vaatemerkki on tulossa kovaa vauhtia tunnetuksi ja sillä on jo nyt tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä.

Logo_Moldex_8183_RGB

Moldex perustettiin Kaliforniassa vuonna 1980 ja Moldex Germany perustettiin viisi vuotta myöhemmin suunnittelemaan ja valmistamaan tuotteita Euroopan markkinoille. Tämä on tuottanut 84 eri patenttia. Moldexin suojaimet ovat tunnettuja käyttömukavuutensa ja tehokkuutensa ansiosta. Tänään Moldex on maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 750 työntekijää 24 maassa. Vihreät arvot ovat nousseet myös Moldexille tärkeiksi, siksi Moldexin hengitys-, kuulonsuojaimissa ja pakkauksissa ei ole käytetty lainkaan PVC:tä.

pezl

Petzl on maailman tunnetuin otsavalaisin- ja korkeanpaikan suojainten valmistaja. Ranskalaisen Petzl:n historia alkoi 1936 kun Fernand Petzl halusi tutkia Crollesin alueen luolastoreittejä ja sopivia varusteita ei ollut tarjolla. Hänen kiinnostuksensa turvallisuutta lisääviin tuotteisiin korkeanpaikan työskentelyssä johtivat keksintöihin, jotka mullistivat vertikaalisen liikkumisen menetelmät.

images

Hellberg safety on Ruotsalainen kuulonsuojaukseen erikoistunut yritys, joka perustettiin vuonna 1962. Siitä lähtien Hellbergin tavoitteena on ollut kehittää tuotteidensa mukavuutta ja tehokkuutta. Kuulonsuojauksessa on tärkeää, että tarvittavat äänet kuullaan ja haitalliset äänet eliminoidaan hyvällä suojauksella. Kehittynyt tekniikka ja oma äänilaboratorio on vienyt Helberg Safetyn uuden kuulonsuojauksen kehityksen edelläkävijäksi.

logo_small

Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta. Sievi kertoo myös jatkuvasta parempien työjalkineiden kehittämisestä, uusimman teknologian sekä parhaiden materiaalien ja ominaisuuksien soveltamisesta. Sievin päämääränä on ensisijaisesti valmistaa erilaisiin olosuhteisiin ja työtehtäviin sopivia jalkineita ja samalla tuottaa jalkineita, jotka merkittävästi vaikuttavat työturvallisuuteen, työssä viihtyvyyteen ja tehokkuuteen. Tämän päivän työjalkineilta vaaditaan myös tyylikkyyttä sekä yhteensopivuutta. Sievin laaja valikoima muodostaa tuoteperheen, josta löydät jalkineet työtehtävien ja olosuhteiden mukaan. Sievi on ammattilaisen merkki.

jalas_ej_slogan

JALAS® on jalkine- ja lisävarustemerkki, joka tunnetaan toimivasta suunnittelusta, käyttömukavuudesta ja tehokkaasta suojauksesta. JALAS®-tuotekehityksen tavoitteena on ylittää alan turvastandardit ja asiakkaiden odotukset. Tämän varmistamiseksi meidän on seurattava jatkuvasti alan kehitystä ja suunniteltava uusia malleja ja tuoteratkaisuja. Huippulaatuisten ja suorituskykyisten tuotteiden jatkuva kehitystyö on tehnyt turvakengistämme markkinoiden teknisesti edistyneimmän tuotevalikoiman.

Dimex logo

Dimex Työvaatteet on suunniteltu Suomessa suomalaisten työmaiden vaihteleviin oloihin. Ne on tehty kestäviksi, turvallisiksi ja toimiviksi työvaatteiksi kaikille niille, jotka tekevät työnsä täydellä asenteella. Vaatteet kovan työn tekijöille tekee Dimex.

Snickers

Snickers Workwear on yksi Euroopan johtavista työvaatemerkeistä ja on edustettuna yli 20 maassa. Olemme yli 30 vuoden ajan ajaneet eteenpäin huippuluokan työvaatteiden kehitystyötä. Työvaatteemme perustuvat taitavien ammattilaisten todellisiin tarpeisiin: ammattilaisten, joiden tulee voida luottaa varusteisiinsa.

LBR_Logo_11.2_Tag

L.Brador – tyylikkäitä työvaatteita ja yksi markkinoiden innovatiivisin ja laajin valikoima työhousuja. Kehitetty vastaamaan niitä toivomuksia ja korkealle asetettuja vaatimuksia, joita kohdataan teollisuus- ja rakennusalalla joka päivä.

Led Lenser

Led Lenser valaisimet edustavat johtavaa led-valaisinteknologiaa maailmassa. Mallistosta löytyy tehokkaat sekä käsi- että otsavalaisimet.